تبلیغات
دنیای تکنولوژی و کامپیوتر - طرز تهیه زولبیا و بامیه در خانه
کدبازان
 
دنیای تکنولوژی و کامپیوتر
"هرجور به زندگی نگاه کنی همان طور به شما رو خواهد کرد"
درباره سایت


در سایت لندنت اخبار تکنولوژی روز دنیا در زمینه های موبایل ،تبلت،آشپزی،فال روزانه،اخبار فرهنگی و هنری،دنیای مد و آرایش،اخبار ورزشی،علم و سلامت،فناوری روز،اخبار خودرو،مناطق گردشگری،کامپیوتر،رازهای موفقیت و ..... را در سایت لندنت تکنولوژی و کامپیوتر مشاهده بفرمایید.

مدیر سایت : حامد
نظرسنجی
به نظر شما مطالب این سایت در چه سطحی هستند؟







فروش ویژه کاپشن چرم Philipp Plein



کاپشن چرم Philipp Plein ارائه شده در رنگ سرمه ای و مشکی، در سایز های لارج و ایکس لارج. بسیار مناسب برای روزهای سرد سال. جنس رویه چرم صنعتی و جنس داخل پشم مخملی. بسیار گرم و سبک ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید

قیمت: 95000 تومان


طرز تهیه زولبیا و بامیه در خانه

با فرا رسیدن ماه رمضان، زولبیا و بامیه به یکی از شیرینی های مورد علاقه روزه‌داران در این ایام تبدیل می شود. اما بسیارند کسانی که به سبب نگرانی از رعایت بهداشت کافی در قنادی ها یا اماکن عرضه این شیرینی خاص، میل چندانی به خرید یا حتی خوردن آن پیدا نکنند. نگران نباشید، با یادگیری طرز تهیه آن خودتان می توانید به پخت زولبیا و بامیه بهداشتی و مطمئن در خانه اقدام کنید.


در ادامه مطلب ....


شربت مخصوص

مواد لازم:

شکر ۲فنجان
آب یک فنجان
گلاب ۲ قاشق سوپخوری
زعفران حل شده یک قاشق مرباخوری
آبلیمو یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه کرده، سپس آبلیمو را می‌ریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می‌داریم.

زولبیا

مواد لازم:

۲۰۰ گرم نشاسته
۱۸۰ گرم ماست
۲۰ گرم آرد
یک قاشق سوپخوری زعفران حل شده
یک قاشق چایخوری روغن جامد
یک دوم قاشق چایخوری جوش شیرین
یک قاشق سوپخوری آب یا گلاب

طرز تهیه:

نشاسته و ماست را مخلوط کرده، چند دقیقه‌ای صبر می‌کنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود. سپس آرد را اضافه می‌کنیم و با همزن خوب به هم می‌زنیم تا مایع زولبیا صاف و یکدست شود. روغن جامد را اضافه کرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می‌کنیم و آن را در قیف مخصوص می‌ریزیم. در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می‌کنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی که روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن کاملا داغ به صورت دایره‌های بزرگ و کوچک فرم می‌دهیم و بلافاصله پس از کمی سرخ شدن آن‌ها را پشت و رو می‌کنیم.
زولبیا‌ها را در شربت قرار می‌دهیم و پس از۱۵- ۱۰ دقیقه آن‌ها را از شربت خارج کرده و در صافی قرار می‌دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.

نکته: برای سرخ کردن بامیه و زولبیا و گوش فیل از روغن مایع استفاده کنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.

بامیه

مواد لازم:

آرد ۲۰۰ گرم
آب ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۳عدد
روغن جامد یک قاشق سوپخوری
شکر نیم کیلو
نمک یک سوم قاشق چایخوری
آب ۱۵۰ گرم
آبلیمو ۲ قاشق سوپخوری
گلاب کمی

طرز تهیه:

آب را جوش آورده، با شعله ملایم آرد را اضافه می‌کنیم و مرتب به هم می‌زنیم تا خمیر تقریباً سفتی به دست آید. بعد روغن را اضافه کرده و مرتب به هم می‌زنیم (در حدود ۳-۲ دقیقه)، به طوری که خمیر به صورت یک تکه درآید. سپس بعد از کمی سرد شدن خمیر، تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه می‌کنیم و خوب خمیر را ورز می‌دهیم تا خمیر نرم و لطیف شود. برای اینکه بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد، بهتر است از شربت بامیه یک قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه کرده و با خمیر مخلوط کنیم. بعد خمیر را در قیف با ماسوره کنگره دار متوسط می‌ریزیم و سپس در روغن مایع سرخ می‌کنیم.
برای سهولت کار بهتر است روغن را کمی داغ کرده، بامیه‌ها را به وسیله دست و یا با قیچی مخصوص آشپزخانه در روغن ریخته، بعد آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا بامیه‌ها سرخ شوند. بامیه‌ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم می‌زنیم تا به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند. بامیه‌ها را در‌‌ همان حال که داغ می‌باشد، به شربت گرم اضافه می‌کنیم تا شربت را خوب به خود جذب کنند، در غیر این صورت بامیه‌ها شربت را جذب نخواهند کرد. اگر بامیه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقیق بودن شربت می‌باشد.







نوع مطلب : خبر های داغ، اطلاعات عمومی، دیدنی ها، 
برچسب ها : دیدنی، عکس،
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 23 شهریور 1396 11:49 ق.ظ
Hey there! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could get a captcha plugin for my comment form?
I'm using the same blog platform as yours and I'm having difficulty finding one?
Thanks a lot!
پنجشنبه 9 شهریور 1396 02:36 ب.ظ
Incredible points. Sound arguments. Keep up the good spirit.
سه شنبه 22 فروردین 1396 05:44 ب.ظ
Link exchange is nothing else but it is only placing the
other person's webpage link on your page at appropriate place and other person will also do same
in support of you.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





صفحات ویژه
آمار سایت
  • کل بازدید :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بروز رسانی :
تبلیغات


 
 
بالای صفحه